نظر شیطان درباره حضرت علی(علیه السلام)
پیامبر اکرم از شیطان پرسید نظرت درباره علی بن ابیطالب، وصی من چیست؟ شیطان پاسخ داد یا رسولالله امکان دستیابی به علی وجود ندارد. این آدم از نظر ما دستنیافتنی است چون به پروردگار عالمیان متصل است و ما نمیتوانیم به او برسیم و من راضی هستم که او کاری با من نداشته باشد چرا که من طاقت یک لحظه دیدار او را ندارم چون نور الهی علی آنقدر قوی است که ما را دفع میکند.
حضرت رسول فرمودند شیطان! رفقای تو در این دنیا چه کسانی هستند؟ شیطان گفت کسانی که پشتسر مردم غیبت میکنند و پایبند به نماز نیستند. حضرت فرمود همنشینان تو چه کسانی هستند شیطان گفت شرابخواران و همچنین تمام کاران در آغوش من هستند. پیامبر(صلی الله علیه و آله) پرسید وکیلان تو چه کسانی هستند شیطان گفت وکیلان من کمفروشان، و خزانهداران من کسانی هستند که خمس و زکات خود را پرداخت نمیکنند.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در ادامه پرسید شیطان! سرور و شادی تو در چیست شیطان پاسخ داد در این است که مردم قسم دروغ میخورند. حضرت فرمود چشم تو را چه چیزی کور میکند شیطان گفت کمکی که به مستمند در تنهایی میشود. پیامبر فرمود گوش تو را چه چیزی کر میکند شیطان گفت وقتی امت تو دستانشان را به سوی پروردگار بلند کرده و یا الله و یا رب میگویند.
درباره این سایت